sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Christmas in the U.S.


Hellou!

Varmaan ois aika kertoa joulusta täällä USA:n puolella! Näin lyhyesti se oli tietysti:
  • erilainen, mihin on tottunut
  • ihanan liioiteltu hyvällä tavalla
  • erittäin perhekeskeinen
  • ei niin kinkun täyteinen
  • Monista juhlista koostuva
  • ihana <3

Täs nytte on esimerkkinä jotain jenkki joulusta, että miten se on hyvällä tavalla mun mielestä liioiteltu:) Nimittäin kaikki joulukoristeet ja valot ensinnäkin...Ja noi kaikki laitetaan jo marraskuussa!!! Mikä on musta tosi ihanaa:) Koska just ku tulee pimeetä ja tarvii selvästi piristystä niin aletaan laittaa jo joulujuttuja. 
Koulussakin meillä ennen joulua oltiin jo ihan joulutunnelmissa!!:) Vipana päivänä meillä koulun vanhimmilla oli yhteinen leffa järjestettynä elikkä kattottiin The Grinch ja perjantai oli myös Pajama Day! Käytiin Wendyn kaa ostaas just samanlaiset asut, joten oltiinkaksosia toi päivä.:) En oikee muista opiskelleeni noina päivinä mitään...suurimmaks osaks juteltiin vaan kavereitten kanssa ja tehtiin jotain pientä:)




Wendy<3

Ja torstaina senioreilla oli Ugly Sweater Day, joten mehän suunnattiin mummolaan hommaamaan noi tyylikkäät villatakit! Mutta grandmalle sitä ei tietenkään kerrottu, mikä päivä oli kyseessä, vaan pyydettiin yksinkertasesti jouluvillatakkeja/paitoja....mutta surullista on että grandma oikeesti pitää itteään tyylikkäänä ku se pukee tollasia vaatteita....kaippa se on iha okei vähä vanhemmalle väelle:)


Ja tapasin mun tulevaisuuden miehen tänä jouluna! Ikää oli sellaset 3vuotta ja oli valmiiks jo joka tytön unelma....:)


                                  My sisters! Me, Meggie, and Wendy







Kaiken kaikkiaan tänä jouluna kiierrettiin kuudet erilaiset juhlat viidenpäivän aikana! Että lopulta niissä tuli vaan löhöttyä sohvalla ja syötyä...

And my family! Meggie, dad, mom, Wendy and me!

Sitten joulupäivänä avattiinki loputkin lahjat, joita tuli tänä vuonna ennätysmäärä! Ihan kamalaa kuin paljo nää joutuu muhun täällä tuhlaamaan rahojaan...


Ja kun nää tietää nyt että AngryBirds on suomesta, niin sain ihanan kelenterin, missä on amerikkalaisten juhlapyhät, sekä aivan super ihanan säästöpossun!! Kun täällä niitä kolikkoja kertyy aina ihan hirveesti kun on yhen sentin kolikot käytössä yms ja shoppailu on kivempaa...


Mun dad ajattelee et oon ihan pöljä ku rakastan Victoria's Secretiä, mutta onneks mun mom ymmärtää:)


Ja Suomesta sain yhteensä kolme pakettia!! Kiitos kuuluu siis äitille, Anskulle ja Kristiina kummitädille:) Lisäks mulla on täällä vielä vaikka kuin paljo ruisleipää yms. kun Riia kävi täällä niin ei pääse unohtamaan, milt oikea leipä maistuu!:)Täs ei oo ihan kaikkee Suomi krääsää kun yks paketti tuli päivän myöhässä, mutta ahh kun oon ikävöiny salmiakkia erityisesti kun näillä ei oo mustia karkkeja ollenkaan täällä jenkeissä.

Loppujen lopuks voisin näin totuuden mukaisesti sanoa, että suomalainen joulu voittaa amerikkalaisen näin mun mielestä! Siellä Suomessa on enemmän perinteitä, joista mä tykkään ja muutenkin Suomen jouluruokaa ei voita mikään! Mutta kyllä täällä USA:ssa ihan hyvin tää joulu osataan tehdä, että pisteet niillekin :)
Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti