sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Cincinnati, OHIO


Heippa kaikki joulua odottavat ihmiset!

Toissa viikonloppu (siis viikonloppu ennen joulua) oli yks hienoimmista täällä USA:n puolella, nimittän viikonloppua vieteltiin Ohiossa! Tohon osavaltioon rakastuin kyllä ihan heti, tai no oikeestaan kaupunkiin nimelta Cincinati, jossa viikonloppu sis vieteltiin:) Kamera tosin unohtu kotiin taas kerran....


 Itte en ainakaa kunnolla ees tienny missä Ohio on ennen ku tulin USA:an....niin laitoin sen kartalle teille:) Elikkä Ohio siis sijaitsee Michiganin alapuolella ja Cincinnati ihan Etelä-Ohiossa, Kenyuckyn rajalla! 

Matkan tarkotus oli mennä mun pikkusiskon Meganin voimistelu kisoihin. Megan harrastaa telinevoimistelua, ja on yks USA:n parhaimmista telinevoimistelijoista. Ja Megan on siis 15-vuotta vasta:) Ja yliopistot ympäri usaa tarjoaa sille stipendejä, mikä on täällä siis tosi harvinaista ku siitä collegesta ja universitystähän maksetaan normisti 5000 - 9 000 dollaria vuodessa + kirjat + asuminen.

 Että ollaan taas sitten Suomalaisina onnellisia, että asutaan siellä takapajulassa, jossa yliopisto on ilmanen. Tuskin kovin moni lukio ikänen osaa kuvitella että työskentelee niska limassa 6 päivää viikossa muutaman vuoden ajan, että saa yliopiston lukukausimaksut maksettua. Ittellä ei tulis ainakaa mieleenkään. Yleensähän ne omat rahat menee johonkin ihan muuhun... ja jos joku sanois että pitäis maksaa tollasia summia rahaa nii ahdistushan siinä vaan iskee ihan kelle tahansa.



Mutta kuitenkin matka Cinccinatiin kesti noin 6h mentäessä, joten pakko myöntää että pitkä matkahan se oli! Matka kuitenki suju kuvia ottaes ja iha vaan löhöilemises kuitenki nopeeta:)



 Yllätiyin positiivisesti kui ihana kaupunki Cincinnati on! Ihan niinku joku pikku New York ainaki ilmasta käsn!










Ja se oli täynnä kaikkia ihania pikku kauppoja, mutta shoppailuaikaa ei tällä kertaa ollu...Mutta täytyy myöntää, että ehkä seon ihan hyvä pitää pikku taukoa mulle shoppailusta.





 4h takasin tullessa, vaikka liikennettä oli vieläpä enemmän takasin ajettaessa, mutta paluumatkalla dad ajo koko matkan 120-130km/h, kun rakas vaimo ei ollut sanomassa mitään niin matka suju nopeempaa!

Mutta pakko myöntää, että Ohiosta tykkäsin ihan hirveesti ja onneks sinne tulee mentyä ainakin kerran vielä:)

Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti